Kodi hongi od ciebie jakieś takie w dwóch odmianach barwnych

Co do zdjęć z dziećmi to już mam ale jeszcze nie wrzucę bo nie mamy jeszcze od wszystkich rodziców podpisanej zgody na publikację

Pozdrawiam i miłego oglądania
Moderatorzy: Opiekun_Forum, admin_tech
Będzie opis ryb nad akwarium - jak będzie tablica - o roślinach nie myślałem, ale też można - tylko jak one się zwąMarSz pisze:Super efekt jak rybcie rzucają się na jedzenie - nie spodziewałem się, że tak to będzie wyglądało - śmigają jak błyskawice.
Jedyne co by mi się przydało to - teraz jak już jest wszystko - opis obsady i roślin - ewentualnie opis baniaka.
W ogóle to mam taką nieśmiałą propozycję by przenieść temat do działu galeria i przypiąć go jako baniak forumowy. W końcu od tego są galerie i od tego jest funkcja przypinania. Szkoda tylko, że nie można tam komentować - takie rozbijanie na dwa tematy w moim osobistym odczuciu trochę utrudnia przeglądanie.
Na pewno będzie musiała być zredukowana obsada jak rybcie podrosną, jak na razie cieszą oko bardzoMarSz pisze:Mam pytanie - czy te rybki będą musiały być z czasem usuwane ze zbiornika (chodzi mi o korekcję obsady jak podrosną) czy są tak dobrane, że już wiele nie urosną i nie będą sobie wzajemnie szkodzić? Bo przy tej ilości to wygląda fajnie.
Bardziej miałem na myśli tutaj - na forum - jak to będzie w galerii to w sumie można by podać taki podstawowy zestaw informacji.adamon pisze: Będzie opis ryb nad akwarium - jak będzie tablica - o roślinach nie myślałem, ale też można - tylko jak one się zwą?
Co do komentowania, to chyba już koniec powstawania (no może jeszcze bąbelkiwięc koniec zdjęć z zakładania, więc możemy tam pisać
albo podpiąć tu
niech admin się tym zajmie i wykasuje wszystkie wpisy, że rozmawiamy w innym miejscu
Wklejone zdjęcia z powstawania w całości
na początku i o to mi chodziło.
Ty to załatwiłeś w inny sposób - po prostu nie dałeś z pierwszego dnia- też dobre rozwiązanie
![]()
MarSz pisze:Mam pytanie - czy te rybki będą musiały być z czasem usuwane ze zbiornika (chodzi mi o korekcję obsady jak podrosną) czy są tak dobrane, że już wiele nie urosną i nie będą sobie wzajemnie szkodzić? Bo przy tej ilości to wygląda fajnie.
No właśnie - teraz "jest moc" - efekt dopiero na filmie pokazuje jak to fajnie wygląda więc na żywo pewnie jeszcze ciekawiej.adamon pisze: Na pewno będzie musiała być zredukowana obsada jak rybcie podrosną, jak na razie cieszą oko bardzo
adamon pisze: Dziś dostałem maila od pana Zarzyńskiego, że na jutro chce fotorelację, gdyż w czwartek musi dać do opublikowania![]()
Ciekawe czy znajdę w Pajęcznie Magazyn Akwarium - chciałbym go mieć
Jak by ktoś miał dojście to poproszę o kupienie - oczywiście oddam kasę![]()