Napiszę za to inaczej:
Są śliczne i jak tak patrzę to się zastanawiam czy nie założyć też chociaż 20l krewetkarium

Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
Jestam "za", Kosior ma już liczne stado. Na razie się nie pozbywa. Ale kolejna samica lada dzień uwolni młode. Więc część z nich chętnie Ci odstąpi.kamyccek pisze: Są śliczne i jak tak patrzę to się zastanawiam czy nie założyć też chociaż 20l krewetkarium
Nie miałem czasu wcześniej odpisać więc robię to dopiero teraz.Big daddy pisze: Wczoraj od Marsza dostałem redki, sakury oraz snow i goldena są piękne i jeszcze raz za nie dziękuję.
Nie do przecenienia jest fakt, że nowe krewety pokazały starym że to co wrzucam do akwarium to jest do żarcia, na fotkach wreszcie tak długo wyczekiwany obrazek z popasu
![]()
Od wczoraj często sopglądam w kierunku smile heada którego od Ciebie dostałemMarSz pisze: A powiem Ci, że apetyt rośnie w miarę jedzenia - na razie mówiłeś, że nie chcesz nic więcej ponad S (jak i jeszcze kilka innych osób na forum) - dam sobie rękę uciąć, że za jakiś czas zaczniesz coraz częściej spoglądać w kierunku mosur i smile headów
Podczas naszej ostatniej rozmowy też mówiłeś, że nie słyszałeś o Taiwanach - daję Ci nie więcej niż pół roku jak będziesz oglądał ich fotki co jakiś czas i zastanawiał się czy dasz radę (tak to było u mnie) a od tego do pierwszego Taiwana to już tylko kwestia czasu ;-)
Powodzenia.
Czyli wkraczasz coraz głębiej do świata uśmiechniętych głów. Przeczuwam że w krótkim czasie koło ratunkowe będzie Ci potrzebna coraz rzadziej.Big daddy pisze: Od wczoraj często sopglądam w kierunku smile heada którego od Ciebie dostałem![]()
Moja gęba wygląda wówczas dokładnie jak rysunek na krewetce![]()
Snow white stał się moim "oczkiem w gołowie" wśród Twoich krewetek. Początkowo zwróciłem uwagę na niego tylko ze względu na nazwę. Wiem że to trochę dziecinne. Ale dużym sentymentem darzę utwór "Bird Of Paradise". Którego wykonawcą jest wyśmienity gitarzysta Snowy White. Podpowiem tym co nie znają że grał on z takimi zespołami jak:Big daddy pisze:NIedzielny obiadek, snow white i...grzecznie ustępują miejsca, oczywiście pełna kultuta sztućce z serwisu po babci![]()
Snow White od Marsza
bynio67 pisze:Jestam "za", Kosior ma już liczne stado. Na razie się nie pozbywa. Ale kolejna samica lada dzień uwolni młode. Więc część z nich chętnie Ci odstąpi.
bynio67 pisze:Jestam "za", Kosior ma już liczne stado. Na razie się nie pozbywa. Ale kolejna samica lada dzień uwolni młode. Więc część z nich chętnie Ci odstąpi.
Trzymam kciuki i życzę z całego serca aby plany się spełniły.kamyccek pisze: być może do wakacji plany przejdą w fazę czynów3majcie kciuki żeby się udało
Sorry - jakoś przegapiłem to pytanie.Big daddy pisze: Crystal Black tylko pytanko jaka to gradacja SS?
Skonczył się dosłownieMarSz pisze:Sorry - jakoś przegapiłem to pytanie.Big daddy pisze: Crystal Black tylko pytanko jaka to gradacja SS?
Jeśli z drugiej strony wygląda identycznie to jak nic SS.
Natomiast ten ze zdjęcia "spotkanie na szczycie" to S Tiger Tooth.
Przy okazji - nie wiem czy to efekt na zdjęciu ale wydaje mi się, że problem z białym kolorem powoli się kończy