Taki był, w sumie jestBig daddy pisze:Ale dziwny ten korzeń po lewej, jakoś go robiłeś czy taki był?
Wysłane z galaktyki S6

Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
Taki był, w sumie jestBig daddy pisze:Ale dziwny ten korzeń po lewej, jakoś go robiłeś czy taki był?
Wysłane z galaktyki S6
Jest tylko Clarkii więc ma spokój, ryby się nim nie interesują.Liście dębu również mam, ale falownik wszystko zgarnia do zasysu i długo nie poleżą na dnie.UTLStudio pisze:Liście mam dostępne z dębu i z orzecha włoskiego. Zbierane w czystym rejonie górskim. Akwarium fajne, raczek nie długo się rozmnoży to będzie wesoło
Napisz jak się ten Clarkii dogaduje z marmurkowym? I czy ryby nie polują na nie ?
Miałem Paweł wendti brown, czy jakoś tak. Było ok do póki para ziemków jej nie wyrwala jak kopała dołek pod ikrę, akurat musiała w tym miejscu co rosła roślina, a jak już sobie pływała to uaru się za nią zabrały. Trochę uratowałem i włożyłem do kostki, może się odbije.Tą o której wspominasz nie miałem. Chyba, bo z roślin jestem słaby ☺sibelius pisze:A kryptokorynę aponogetonową też zeżrą?
Cały czas sobie działa.Big daddy pisze:Używasz go cały czas czy tylko cyframi żeby wyczyścił powierzchnię?
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Nie, nie , żadnych korzeni patyków.Chcę ( nie znaczy że będzieBig daddy pisze:Kleiłem skałę cx5 i powiem Ci że wiąże bardzo szybko. Jeśli będziesz tym robił to małymi porcjami, rzeczywiście można tanio kupić 2kg opakowanie.
Jeszcze takie pytanko czym będziesz rzeźbił ten styropian? Będziesz coś wklejał naturalnego jakieś liście, patyki czy raczej nie?
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka