Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
Życzę Ci żeby wypaliło. Około dwa miesiące temu jeden z forumowiczów likwidował malawi, którego obsadę stanowiło spore stado prawie dorosłych Labido Yellow. O te piękne i wdzięczne ryby nie jest tak trudno jak o milimo. Domyśliłem się że zwłaszcza jeden milimo to mógł być np. prezent, ewentualnie tak jak powiedziałeś z odzysku.KAMYK pisze: Saulosi 1+3 i Yellow miałem w 120l.przez około pół roku jak podrosły to trzeba było zmienić baniak na większyco do reszty to z odzysku jest.Raczej oddam Milomo,a dołożę samice Yellow.Taki plan,ale czy wypali?
Prosiłem dlatego, ponieważ w jednym z tematów kolega jaca303 miał dylemat czy kupić saulosi czy wersię coral. Wiadomo że samice coral są intensywniej ubarwione, ale barwy samca tej odmiany są mniej efektowne. Ale to przecież kwestia gustu....KAMYK pisze:Jakoś nie mogę poradzić sobie z lepszymi zdjęciamijak coś wyjdzie to wrzucę.
No właśnie tak myślałem że to wybarwiający się samiec...a to jednak dominująca samica.KAMYK pisze:Pierwsze trzy foto to samica Saulosi coral ta dominująca temu wyglądem przypomina młodego samca który zaczyna się wybarwiać.
Dlatago bardzo bym chciał i będę nezmiernie wdzięczny.KAMYK pisze:Postaram się dać foto innych samic,ale są trochę mniejsze.
KAMYK pisze:Pierwsze trzy foto to samica Saulosi coral ta dominująca temu wyglądem przypomina młodego samca który zaczyna się wybarwiać.Postaram się dać foto innych samic,ale są trochę mniejsze.
Ooo, właśnie o to mi chodziło.KAMYK pisze:Samice Saulosi coral
popieram piekne rybciebynio67 pisze:Samice coral są prześlicznie.
I to jest najważniejsze.....Nie da się mieć wszystkiego na raz. Często słyszę....A hodujesz pyszczaki....Wiem to takie ryby z którymi nic innego nie da się hodować.....Odpowiadam...Po co coś innego z nimi hodować, skoro samej mbuna jest około 200 gatunków...A min. saulosi coral...KAMYK pisze:A ja nie narzekam na ubarwienie moich samców![]()
- to chętnie przygarnęKAMYK pisze:Raczej oddam Milomo...
Jest mały problem KODI jakieś 500km tylkoKODI pisze:Witaj ,baniaczek elegancki![]()
Jeżeli chodzi o :- to chętnie przygarnęKAMYK pisze:Raczej oddam Milomo...