Bardzo ładnie się prezentuje i super wykonanie.
Tak trzymać

Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
Powiem Ci Paweł że te otoczaki też mi się podobają, musiał bym dokupić kilka sztuk w Daglezji. Ryby są trzy, dwa kirysy i jeden pyszczak, którego dostałem w spadku. Wszystkie Uaru padłysibelius pisze:Tło fajne, ale czemu jest tylko jedna ryba?
Bardzo ładnie się prezentuje i jeżeli mogę zasugerować: daruj sobie serpentynit. Zamiast niego włóż więcej kamieni, tego rodzaju, co są z lewej, bo elegancko pasują kolorem do tła i przynajmniej na zdjęciu wyglądają jak jego przedłużenie, w przeciwieństwie tych z brązowych z prawej.
Przemku tło robiłem pierwszy raz i to w ciemno. Nie wiedziałem co w tego wyjdzie. Dłubałem na chybił trafił . Myślę że każdy spokojnie dał by radę. To nie obraz MatejkiBig daddy pisze:Elegancko, wszystko dostanie "patyny" i będzie mega.
Wbrew pozorom nie jest łatwo zrobić takie tło, nie każdy na artystyczną duszę, ja nie mam dlatego podziwiam
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Kurcze z Myszkowie jak bierzesz tone to 200 zł, na kilogramy 30 gr. Mnie też się serpentynit bardzo podoba, ale białego ptaka nie mamBig daddy pisze:Zawsze mi się podobał ten kamień, nie było mi jednak pisane mieć takie akwarium.
Krótko u pawii miałem serpentynit otaczany od Moreno(bagatela 5000 zł/tona), bardzo podoba mi się ten kamień w połączeniu z białym ptakiem i ciemnym tłem
Coś ryb nie widać
Wysłane z galaktyki S6
Jak kupowałem akwarium to dostałem w gratisie.florida_blue pisze:A to nie jest dolomit? Skąd to masz?
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka