Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
Marek gdzie Ty zauważyłeś baenschiMarkosan pisze: ooo widzę nie jaką Benshi
Markosan pisze:Gratuluję potomnych. ooo widzę nie jaką Benshi i Mbamba kaj ty takie rybki jorgnąłeś
. U mnie z kolei dziś ubyły 2 młode szmaragdy zostały zatłuczone . Z 6 do 4 mi zostało ;/ . Chcesz więcej amonitów ??
KODI pisze:Marek gdzie Ty zauważyłeś baenschiMarkosan pisze: ooo widzę nie jaką Benshi
BzZzYkU pisze:Markosan pisze:Gratuluję potomnych. ooo widzę nie jaką Benshi i Mbamba kaj ty takie rybki jorgnąłeś
. U mnie z kolei dziś ubyły 2 młode szmaragdy zostały zatłuczone . Z 6 do 4 mi zostało ;/ . Chcesz więcej amonitów ??
w takim dużym zbiorniku i się maluchy znalazły ?ten zbiornik dla nich jest niczym Częstochowa dla 6 osób
Markosan pisze:Widzę nie jaką Benshi i Mbamba kaj ty takie rybki jorgnąłeś.
Wystarczy mi tyle co mam, ale dzięki serdeczne za chęci.Markosan pisze:Chcesz więcej amonitów ??
Powiem szczeże ,że mam akurat baenschi (parkę) i ta na fotce bynia raczej mi ich nie przypominaMarkosan pisze:
sory pomyliłem się to ma być baenschi a Benshi hahaha
A ta z lewej z żółtą grzywą
KODI pisze:Marek gdzie Ty zauważyłeś baenschi
Markosan pisze:A ta z lewej z żółtą grzywą
Fajnie Panowie że jesteście aktywni w temacie galerii [112L] Passion of lovers, ale nie róbcie mi tu Off-topic. Było pytanie była odpowiedź. Jeżeli są niejasności proszę przejdźcie na PW.KODI pisze:Powiem szczeże ,że mam akurat baenschi (parkę) i ta na fotce bynia raczej mi ich nie przypomina![]()
Skąd Marku je miałeś
No problemKODI pisze:OK byniu sorry za OT :oops:
Na tę chwilę juz w bance nie ma aulonek, oraz samic chewere. Samiczki gdy zobaczyłem małe regani, przełowiłem do demasoni. Zrobił bym to samo z samcem, ale nie mam czasu poobserwować, a nie chciał bym stracić 1,5cm małych demasoni. Dlatego na razie samiec chewere jako jedyny z Mbuna jest "w delegacji".KODI pisze:Fajny masz obecnie misz -masz
Plan awaryjny(w głowie) już jest. Czekam tylko na rozwój sytuacji.KODI pisze:Nie chcę Cię martwić ale zauważyłem ,że trofki Ci nieźle podrosły ,"już za chwlileczkę ,już za momencik" będziesz musiał coś w tej kwesti zrobić
Planu awaryjnego nie musiałem wcielać w życie. Między innymi dlatego, ponieważ kupiłeś ode mnie caudopunctatusy.BzZzYkU pisze:"plan awaryjny"-
Od początku zauważalem tylko piąć maluchów. Po kilku dniach widoczne były cztery i tak jest nadal. Coraz częściej, nie tylko podczas karmienia wypływają z kryjówek. Samiec z samicą pełnią wartę w okolicy. Nie będzie przesady jeśli powiem że panują nad sytuacją. Dzięki temu bomba zegarowa z opóźnionym zapłonem o nazwie tropheus duboisi jeszcze nie wybuchła.BzZzYkU pisze: A jak tam narybek Regani ile go jest? Uciesz jeszcze bardziej moja twarz wstawiając chodź jedną fotke maluchów