[430l.] Pielęgnice Werana

Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum

ODPOWIEDZ
Weran

[430l.] Pielęgnice Werana

Post autor: Weran »

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
KODI
Założyciel
Kontakt:

Re: [430l.] Pielęgnice Werana

Post autor: KODI »

Baniak ma potencjał -zamontowany w niezłym miejscu :) ,rybcie ładne ,tylko rzeczywiście sumy rekinie tam słabo pasują :(
Podaj jeszcze wymiary i więcej szczegółów :idea:
Następnym razem zrób zdjęcia bez lampy ;)
KODI aquajura.pl
507L + 200L - Aqua Salsus II
20L- KODI-zumi

e-mail : aquanexus.pl@gmail.com lub kkodim@gmail.com
Tel.607 404 247
NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI ! ZAWSZE
Weran

Ok Kodi tak wstawiłem na szybko bo mówiłeś, że mają być fotki na wieczór to są :D .Jutro się bardziej postaram zrobię faktycznie zdjęcia bez lampy żeby bardziej było akwa widać a nie otoczenie i po opisuję w miarę co i jak. A co do tych sumów rekinich to tak jak ci mówiłem będą na wydanie bo pasują tam jak świni smycz :lol: chodz mam sentyment do tych ryb bo miałem kiedyś takiego byka w 120 litrowym akwa przez 8 lat i zdechł w wyjątkowych okolicznościach ale to temat nie na forum bo by nikt nie uwierzył i za wariata by mnie wzięli :twisted: tak czy siak te sumy są od Krzyśka K2 z Lublińca i są na wydanie bo w moim akwa chodz dużym kręcą się jak by miały czop w dup.. :roll:
Awatar użytkownika
KODI
Założyciel
Kontakt:

Post autor: KODI »

To ,że się kręcą to ich natura ;)
KODI aquajura.pl
507L + 200L - Aqua Salsus II
20L- KODI-zumi

e-mail : aquanexus.pl@gmail.com lub kkodim@gmail.com
Tel.607 404 247
NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI ! ZAWSZE
Awatar użytkownika
bynio67
Założyciel

Post autor: bynio67 »

Akwarium w ścianie świetnie się prezentuje. Ja z wiadomych powodów najbardziej zwracam uwagę na "swoje podopieczne". I już widzę zmiany na plus jeśli chodzi o Sewerum. A wiadomo że Herosy nie powiedziały jeszcze ostatniego słowa. Szmaragdowej choć tu całej nie widać, to gdy byłem u Ciebie z tym nieszczęsnym tropheusem, zapomniełem powiedzieć że urosła sporo. A także że wiele wskazuje że to będzie samiec. Tak więc Markosan można powiedzieć że nic nie stracił, a nawet zyskał. Bo miałby trzy samce a to nic dobrego by nie wróżyło.
Awatar użytkownika
BzZzYkU
Wolontariusz Aqua Jura

Post autor: BzZzYkU »

ładne akwarium ;) a tym bardziej że w ścianie gienialne ;) a te sumy to faktycznie nie pasują ;P
Tanganika 160l:
-N.Brichardi
-J. Transcriptus
-exL. Multifasciatus
-exL. Ocellatus blue

Kamil-605269402
GG-12023545
Weran

No raczej Zbychu mnie też się wydaje że ta szmaragdowa to jest samiec, górne i dolne płetwy jej się tak wydłużyły, że to by wskazywało jedno że to samiec, wiec tak jak mówisz całe zamieszanie z Markossanem zupełnie nie potrzebne. A reszta twoich podopiecznych dobrze się ma po odejściu tego demona :evil: Nie stresuj się Zbychu kto mógł wiedzieć, że to taki zbój się okaże. Ważne, że teraz jest u Kodiego [ale czy mu tam dobrze?]na pewno bio typowo TAK ale czy on tam zazna spokoju w pobliżu tego samca alfa co go Kodi ma to nie jestem pewien, a właściwie to jestem pewien, że nie dozna chyba że tamten zdechnie :D
Awatar użytkownika
macaria
Użytkownik

Post autor: macaria »

Bardzo fajne i pomysłowe akwa, super ryby i mega rośliny :D
Awatar użytkownika
bynio67
Założyciel

Weran pisze: Nie stresuj się Zbychu kto mógł wiedzieć, że to taki zbój się okaże. Ważne, że teraz jest u Kodiego ale czy on tam zazna spokoju w pobliżu tego samca alfa co go Kodi ma to nie jestem pewien, a właściwie to jestem pewien, że nie dozna chyba że tamten zdechnie :D
No właśnie w trosce o niego zaproponuję Kodiemu samicę z którą do mnie przyjechał. Może we czwórką(Kodi ma już parkę), napięcie nie będzie tak skumulowane.
Awatar użytkownika
Markosan
Użytkownik

Post autor: Markosan »

Aż miło popatrzeć . Faktycznie skoro Hypselecara temporalis okazał się samcem to faktycznie lepiej że wyszło jak wyszło. Zeberki się ładnie trzymają :D Widzę ładnego albinoska :D Dorobiłeś się już armii młodych zeberek :D
375 litrów Szmaragdowe Królestwo
Obrazek
Awatar użytkownika
bynio67
Założyciel

Kilka dni temu Markosan odwiedził Rafała. Wiem że Weran zapomniał hasła do forum. Ale nie wiem nic jak toczy się życie w jego dwustronnym akwarium?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Galeria zbiorników słodkowodnych”