Słodkowodną oczywiście, pod młotek idzie wszystko co posiadamy. Postaram się tutaj wkleić poszczególne ogłoszenia.
Zatem krótko i treściwie:
Unimax 250
Kompletny, cichy, szczelny. Drobne pęknięcie na łączce deszczowni, chyba za mocno wcisnąłem (bez żadnego wpływu na funkcjonalność, ale informuje z uczciwości).
Jak widać na zdjęciach wąż powrotu jest przecięty i zamontowany jest reaktor CO2 nie wchodzi w skład kompletu choć jak będzie chętny oddam za grosze.
Cena za filtr 150 zł, chyba warto bo nie jest to jakiś klekoczący JBL, tylko porządny filtr który jeszcze długo posłuży

Filtr jaki jest każdy widzi, jeśli ktoś chce więcej zdjęć proszę o info.
REAKTOR CO2
Co tu gadać, wg mnie najlepszy sposób na rozpuszczalne CO2 w zbiorniku. 100% skuteczności i 0% problemów.
Posiada wszystkie zalety świata i jedną wadę przestał być przezroczysty. Dla mnie to żadna wada, ale jeśli ktoś jest ciekawy świata i procesu "rozpuszczenia" gazu w wodzie może nie być zadowolony

Teraz powiem coś śmiesznego:
Cena to 35 zł.

Jakieś fotki tego cuda diy:
AKWARIUM 160L
100x40x40 przednia szyba Opti White.
Wykonanie wczesny Aquariumfish, a nie od dziś wiadomo za akwaria Karola zarobią najznamienitsze wystawy akwarystyczne świata, jak Aquajura czy trochę mniej prestiżowy Śląski Weekend Akwarystyczny. Jeśli ktoś chce zaś nieduże pieniądze poczuć choć trochę tego blichtru, zapraszam!
Normalne ślady użytkowania, nie ma jakiś większych/widocznych rys. Baniak posiada pokrywę wykonaną przeze mnie(mam tylko problem z określeniem czy to zaleta czy wada

W komplecie szafka w kolorze wenge.
Jutro postaram się wkleić jakieś lepsze zdjęcia.
Ten bałagan w akwa również jest na sprzedaż, więcej szczegółów tutaj:
viewtopic.php?f=54&t=5278
Fotki: Cena 380 zł
ZESTAW CO2
Butla 6kg, reduktor licznik bąbelków, zaworem camozzi, dyfuzor(zestaw podstawowy) lub reaktor można się dogadać zależy co komu pasuje. Dodaje też elektrozawor z możliwością sterowania dwoma zaworkami precyzyjnym(w nocy można sobie ustawić mniej gazu, dla zwolenników ppdawania go 24/h). Trzeba tylko dokupić do niego zasilacz.
Nie mam zdjęć postaram się dodać jak najszybciej.
Cena 250zł
Można dzwonić pisać pytać, z forumowiczami rozmawia się nieco inaczej