Letko bez sensu jest mi wysyłać opis ostrzeżenia na pw, a potem zablokować mi wejście do pw

Po za tym, macie prawo zablokować mi pisania pw, ale nie macie prawa zablokować mi czytania pw do mnie...to tak na przyszłość...ja tam o to dymów nie będę robił...ale ktoś was może prawnie postraszyć...
i ciekawy jestem czy chodzi o wymianę pw z Oskarem...który sam przyznał, że widocznie źle mnie zrozumiał...no ciekawe...
załatwiłbym to przez pw...ale go nie mam, dlatego piszę tutaj...
więc proszę o wytłumaczenie na mejla, i natychmiastowe odblokowanie mojej skrzynki otrzymanych wiadomości...bo mam tam kilka telefonów i adresów które są mi potrzebne.
i mógłbym może doznać jakiś szkód materialnych w związku z ich brakiem? no może bym mógł...
dodano 05 mar 2013, 22:26 :
No i byli panowie bordo, byli też czerwoni...dwadzieścia kilka osób przeczytało mój post...i zero odzewu...
No nic...czekam do jutra...
dodano 06 mar 2013, 8:31 :
No i jest "jutro", a ja dalej nic nie wiem...ponawiam pytanie, po co wysyłacie mejla z powiadomieniem mnie o ostrzeżeniu z linkiem do przyczyn...jeżeli nie mam uprawnień żeby go otworzyć?
nadal czekam na wyjaśnienia...i na pw do mnie...
dodano 06 mar 2013, 13:55 :
ok...to teraz proszę o wyjaśnienie na pw konkretnie o co chodzi... no bo chyba mija się z celem że w związku ze zgłoszeniem pw przez kogoś...to ja zgłaszam...no od kogo mam pw...ooo zgłaszam Dara że złamał punkt 6 regulaminu...i napisał mi, coś niestosownego...chyba widzicie bezsens...czekam na konkrety...