AQUAMAX nowa firma na rynku.

Awatar użytkownika
alkorta
Założyciel

AQUAMAX nowa firma na rynku.

Post autor: alkorta »

Ostatnio pojawiła się nowa firma na rynku z akcesoriami akwarystycznymi, być może firma ta była już wcześniej, jednak mnie rzuciła się w oko ostatnio.
Na stronie akwarystyczny 24 jest oferta tej firmy. Czy ktoś z was stosował artykuły tej firmy?

link
http://www.aquamax.com.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jeżeli chodzi o liście ketapangu to już stosowałem, ale zastanawiam się nad korą migdałecznika.
Na­tura dała nam dwo­je oczu, dwo­je uszu, ale tyl­ko je­den język po to, abyśmy więcej pat­rzy­li i słucha­li, niż mówili.

300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- Ancistrus dolichopterus
Awatar użytkownika
MarSz
Użytkownik

Re: AQUAMAX nowa firma na rynku.

Post autor: MarSz »

Zastanawiasz się nad korą ogólnie czy konkretnie z tej firmy?
Awatar użytkownika
alkorta
Założyciel

Post autor: alkorta »

W sumie to zastanawiam się ogólnie, do nowego baniaka, ale na maila dostałem info z akwarystyczny24, a w nim pisali o tej firmie i z ciekawości wszedłem w link podany w mailu. Co do liści to nie mam pytań bo tak jak pisałem, stosowałem kiedyś u siebie, ale taka kora z tego drzewa, skoro liście oddają do wody co oddają, to pewnie i ona wzbogaci wodę odpowiednio. Sam nie wiem i póki co się zastanawiam.
Na­tura dała nam dwo­je oczu, dwo­je uszu, ale tyl­ko je­den język po to, abyśmy więcej pat­rzy­li i słucha­li, niż mówili.

300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- Ancistrus dolichopterus
Awatar użytkownika
MarSz
Użytkownik

Post autor: MarSz »

Sam nie stosowałem ale na podstawie informacji z for krewetkowych wiem, że jest równie skuteczna (a przynajmniej równie nieszkodliwa) jak i liście więc jeśli tylko o to Ci chodzi, to myślę, że można stosować.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”