Fajana pożyteczna impreza gratulacje dla wszystkich , którzy to organizowali , widac było wielki wkład pracy ,zapał , zaangazowanie, no prawie super to wypadło, jak na pierwszy raz .zapewne było kilka mankamentów i chciałbym o nich nie co wiecej : ale za czym będę narzekał pochwalam wspaniały pomysł zbiórki pięniedzy na chore dzieciaki i mała dygresja, choć wiem, że dopiero się uczycie, wiecej, zdecydowanie wiecej tzw operatywności bo na co jak na co, ale na dzieciaki chętnie każdy da swój grosz.
Jeśli chodzi o prelekce pomysł ciekawy pożyteczny tylko no włśnie nie ma sie jak skupić czyli śledzic fajnie omawiane sprawy , trudno takie warunki lokalowe ale jeszcze raz trafiony pomysł i prezentacje ciekawe ,
teraz o rybkach i ich eksponowaniu wiele zbiorników mnie urzekło pięknie pokazano ryby było na czym oko zawiesić i co najważniejsze bardzo trudno wręcz z oporami było typować zwycięsce bo tak wiele wspaniałych zbiorników , ale muszę tu wspomnieć choć o kilku moje wnuki zachwycone morskim i oczywiscie NEMO i piraniami a ja ;;1;; z paletami choć wiele nawet te małe zbiorniczki wspaniale i co mnie dopinguje do stworzenia mojego akwarium by choć co nieco było takie ładne i przypominało te konkursowe .
Chciabym pogratulować paniom które organizowały malowanki dla dzieci fajnie to robiłyście i to jest to i tak trzymać! Co by chciał aby kiedyś wdarzyło sie na takich imprezach
1. aby ktoś wystawił i pokazał polskie rybki one tez sa piękne i marzą mi się zbiorniki z rybkami jeszcze nie pokazanymi na tym pokazie np gurami , platkami mieczykami w różnych odmianach . Zdaję sobie sprawę że łatwiej podpowiadać , krytykować , oceniać mieć jakieś wymagania niż samemu cos zrobić dlatego bardzo wysoko oceniam wkład pracy kazdego z osobna i serdecznie gratuluję pomysłu i jeszcze jeśli wolno, jeśli możecie róbcie takie imprezy częściej bo warto , bo miło jest i przyjemnie oglądać to co sie przez lata lubiło.
Serdeczne dzięki uprzejme pozdrowienia i wiele zapału , odwagi i checi bo naprawdę warto było.Jedno mnie martwi że nikt z naszych miejskich władz nie pofatygował sie na wystawę by choć przez chwilę zobaczyć jak dzielnie i wspaniale sobie poradziliscie .Pozdrawiam i szczerze gratuluję bo na to godnie sobie zasłużyliście. Łukasz
Wystawa i targi.
- Big daddy
- Administrator
Re: Wystawa i targi.
Temat przeniosłem do odpowiedniego działu.
Co do zbiórki na Hospicjum to tutaj nie mogliśmy pomagać, po prostu ograniczenia prawne.
Hostessy rzeczywiście wydawały się być nieco nieśmiałe i nasze dziewczyny aż nie mogły usiedzieć na miejscu próbując pomóc w zbiórce. Nie było chyba źle skoro zabrakło cegiełek
. Miło że się podobało, pozdrawiam.
Co do zbiórki na Hospicjum to tutaj nie mogliśmy pomagać, po prostu ograniczenia prawne.
Hostessy rzeczywiście wydawały się być nieco nieśmiałe i nasze dziewczyny aż nie mogły usiedzieć na miejscu próbując pomóc w zbiórce. Nie było chyba źle skoro zabrakło cegiełek

- skorpionka123
- Wolontariusz Aqua Jura
Re: Wystawa i targi.
Podpowiedzi jak najbardziej wskazane, rzeczowa krytyka również, ocenianie to rzecz naturalna skoro się poświęciło czas na odwiedzenie. Jako jedna z osób, które współtworzyły ten projekt mogę powiedzieć, że łakniemy jak "kania dżdżu" wszelkich uwag, oczywiście sami w trakcie trwania Wystawy wyciągneliśmy pewne wnioski ale samemu ciężko stanąć z boku i spojrzeć krytycznie na własną pracę (to chyba naturalny odruch wewnętrzny). Na pewno po sukcesie frekwencyjnym będziemy chcieli Wystawę powtórzyć w przyszłym roku. Skoro jednak mamy to zrobić lepiej to właśnie teraz, na świeżo jest nam potrzebna podpowiedź i rzeczowa krytyka aby zapamiętać i nie popełnić (powtórzyć) błedów czy niedociągnięć za rok.Zdaję sobie sprawę że łatwiej podpowiadać , krytykować , oceniać mieć jakieś wymagania
"Wielkość człowieka polega na jego świadomości bycia małym" - "Myśli" Blaise Pascal