Wystawa i targi.

Awatar użytkownika
Rybak
Użytkownik

Wystawa i targi.

Post autor: Rybak »

Fajana pożyteczna impreza gratulacje dla wszystkich , którzy to organizowali , widac było wielki wkład pracy ,zapał , zaangazowanie, no prawie super to wypadło, jak na pierwszy raz .zapewne było kilka mankamentów i chciałbym o nich nie co wiecej : ale za czym będę narzekał pochwalam wspaniały pomysł zbiórki pięniedzy na chore dzieciaki i mała dygresja, choć wiem, że dopiero się uczycie, wiecej, zdecydowanie wiecej tzw operatywności bo na co jak na co, ale na dzieciaki chętnie każdy da swój grosz.

Jeśli chodzi o prelekce pomysł ciekawy pożyteczny tylko no włśnie nie ma sie jak skupić czyli śledzic fajnie omawiane sprawy , trudno takie warunki lokalowe ale jeszcze raz trafiony pomysł i prezentacje ciekawe ,
teraz o rybkach i ich eksponowaniu wiele zbiorników mnie urzekło pięknie pokazano ryby było na czym oko zawiesić i co najważniejsze bardzo trudno wręcz z oporami było typować zwycięsce bo tak wiele wspaniałych zbiorników , ale muszę tu wspomnieć choć o kilku moje wnuki zachwycone morskim i oczywiscie NEMO i piraniami a ja ;;1;; z paletami choć wiele nawet te małe zbiorniczki wspaniale i co mnie dopinguje do stworzenia mojego akwarium by choć co nieco było takie ładne i przypominało te konkursowe .
Chciabym pogratulować paniom które organizowały malowanki dla dzieci fajnie to robiłyście i to jest to i tak trzymać! Co by chciał aby kiedyś wdarzyło sie na takich imprezach
1. aby ktoś wystawił i pokazał polskie rybki one tez sa piękne i marzą mi się zbiorniki z rybkami jeszcze nie pokazanymi na tym pokazie np gurami , platkami mieczykami w różnych odmianach . Zdaję sobie sprawę że łatwiej podpowiadać , krytykować , oceniać mieć jakieś wymagania niż samemu cos zrobić dlatego bardzo wysoko oceniam wkład pracy kazdego z osobna i serdecznie gratuluję pomysłu i jeszcze jeśli wolno, jeśli możecie róbcie takie imprezy częściej bo warto , bo miło jest i przyjemnie oglądać to co sie przez lata lubiło.
Serdeczne dzięki uprzejme pozdrowienia i wiele zapału , odwagi i checi bo naprawdę warto było.Jedno mnie martwi że nikt z naszych miejskich władz nie pofatygował sie na wystawę by choć przez chwilę zobaczyć jak dzielnie i wspaniale sobie poradziliscie .Pozdrawiam i szczerze gratuluję bo na to godnie sobie zasłużyliście. Łukasz
Awatar użytkownika
Big daddy
Administrator

Re: Wystawa i targi.

Post autor: Big daddy »

Temat przeniosłem do odpowiedniego działu.
Co do zbiórki na Hospicjum to tutaj nie mogliśmy pomagać, po prostu ograniczenia prawne.
Hostessy rzeczywiście wydawały się być nieco nieśmiałe i nasze dziewczyny aż nie mogły usiedzieć na miejscu próbując pomóc w zbiórce. Nie było chyba źle skoro zabrakło cegiełek ;)) . Miło że się podobało, pozdrawiam.
Taka sobie 112 tka
Obrazek

Jesteśmy dziećmi dopóki boimy się nocy.
Stajemy się dorośli kiedy zaczynamy obawiać się dnia...

507676023 Przemek
Awatar użytkownika
skorpionka123
Wolontariusz Aqua Jura

Post autor: skorpionka123 »

ale senator był :)
Załączniki
DSCN6677.JPG
DSCN6677.JPG (149.92 KiB) Przejrzano 2282 razy
Awatar użytkownika
Red
Administrator

Post autor: Red »

Zdaję sobie sprawę że łatwiej podpowiadać , krytykować , oceniać mieć jakieś wymagania
Podpowiedzi jak najbardziej wskazane, rzeczowa krytyka również, ocenianie to rzecz naturalna skoro się poświęciło czas na odwiedzenie. Jako jedna z osób, które współtworzyły ten projekt mogę powiedzieć, że łakniemy jak "kania dżdżu" wszelkich uwag, oczywiście sami w trakcie trwania Wystawy wyciągneliśmy pewne wnioski ale samemu ciężko stanąć z boku i spojrzeć krytycznie na własną pracę (to chyba naturalny odruch wewnętrzny). Na pewno po sukcesie frekwencyjnym będziemy chcieli Wystawę powtórzyć w przyszłym roku. Skoro jednak mamy to zrobić lepiej to właśnie teraz, na świeżo jest nam potrzebna podpowiedź i rzeczowa krytyka aby zapamiętać i nie popełnić (powtórzyć) błedów czy niedociągnięć za rok.
"Wielkość człowieka polega na jego świadomości bycia małym" - "Myśli" Blaise Pascal
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”