No i klamka zapadła bo były dostępne tylko F1 no i mam F1

a teraz kolejne pytanko .Na tą chwile pływają ryby wielkości około 4-5 cm (4 szt Frontosy,2szt Alto i ostatnio kupiłam 2 szt Lelupki tylko kurcze jeden gania drugiego i ten wciąż w kącie siedzi ,nie wiem co czynić dokupić jeszcze jedną sztuke bo jest bardzo zaganiany i dobrze to nie wygląda ?
Kolejne pytanie - dotyczy rybek na góre akwa,z uwagi na to że akwa jest wysokie 60 cm to od połowy jest całkiem pusto a obecne ryby tylko przy dnie czy jest jakaś opcja by troche urozmaicić góre jakimiś kolorowymi rybkami? Fajnie by było pójść bardziej w kolor bo tło czarne i te moje rybuchy jakoś słabo widoczne
Kolejne pytanie - na tą chwile mam czarne tło przyklejane ale teraz wychodzi jak przebijają mazy,kreski,pęcherze już mam go dość i chce to zmienić ,niebieskie tło by bardzo uwidoczniło rybki ale chyba za bardzo plastikowe do Tanganiki ?

a jak miałoby zostać czarne to czy nie lepiej pomalować szyby jakąs farbą może wtedy by nie było problemu z mazami i takie tam (choć to może mi utrudnić potem sprzedaż przy przechodzeniu na większe akwa)
Kolejne pytanie - Teraz świece jedną świetlówką T5 54W Power Glo Hagena ale kurcze przy tym świetle Frontozy są bardzo blade i nie widać fajnego granatu u nich czy jest jeszcze jakaś fajna świetlówka która wydobędzie z nich max koloru?
To na tą chwile wszystkie pytania i prosiłabym o wskazówki