Od jutra na poważnie

Moderatorzy: Opiekun_Forum, Założyciel, admin_tech
florida_blue pisze:A jutro ja wkraczam do akcji
Cherax destructor pisze:Wielki szacun dla wystawców, wolontariuszy, organizatorów i sponsorów AQUAJURA 2016.
Brak mi słów podziwu i uznania dla ekipy AQUAREBELS za akwarium "przestrzenne", które za swoją oryginalność, niepowtarzalność i pomysł zasługuje na akwarystycznego Oscara![]()
![]()
.
Aquascaping to jest jednak klasa sama w sobie , dlatego proszę w przyszłości o wygodną kanapę vis a vis tych "małych" arcydzieł.
Na koniec wielkie podziękowania dla Krzysztofa z Kłodzka (Underwater Tropical Life Studio) za nieocenioną pomoc przy raczych "baniakach" i mocne wejście w organizację wystawy... Naprawdę niski pokłon z mojej strony i czekamy na te foty i filmiki, których trochę popełniłeś.
Big daddy pisze:Tak, brakuje słów podziękowań dla wszystkich zaangażowanych.
WIELKIE NAPRAWDĘ WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA WAS!!!
Aquajury nigdy nie byłoby bez tych wariatów którzy przez te kilka dni ciężko tam pracowali.
Tak ot, dla zabawy, satysfakcji oraz z bliżej nieokreślonych powodów. To bardzo fajne uczucie móc na Was liczyć.
WSZYSCY JESTEŚCIE WIELCY!
Moja i kolegów dozgonna wdzięczność, za pomoc, za wsparcie, za towarzystwo, za rozmowy żarty. Za wszystko!
Krzysiek UTl Studio prawdziwy kosmitaprzyjechał z daleka tyrał trzy bite dni z nami!
Stasiu Yetimen nie mógł za dużo pomóc, tak pisał, jak było wszyscy widzieli, nie napiszę że jesteś wielki bo też wszyscy widzieli
Mario jak zawsze nasz Zawisza
Daniel pokazał swoje akary i wielkie serce do akwarystyki.
Szczupak mimo braku czasu jak zwykle nas wspomogł,
To samo Reny który wyrósł w niedzielę jak spód ziemi wtedy kiedy był potrzebny.
Andrzeju dziękujemy za wspaniałą wystawę raków w tym roku to był gwóźdź programu. Słuchaliśmy co mówiłeś, nie będzie to na darmo...
Agata pomagała nam całe trzy dni, wielki szacun!
Dorota dzięki za pomoc i malowanie dzieci!
Kurczę jesli o kimś zapomniałem przepraszam.
Dziękujemy również wszystkim wystawcom, gościom I publiczności.
Osobiście chciałem też podziękować swoim kolegom:
KODIEMU, Redowi, Grafowi i Floridzie fajnie było spędzić więcej czasu w waszym gronie.