Jeżeli masz względny spokój ,dodał bym ze 3 ryby i koniec .Będzie tłoczno ,pozbądź się venustusa

Moderator: Opiekun_Forum
Teraz jest zdecydowanie lepiejPaskol pisze:Chłopaki dzisiaj po pracyokoło godziny 16.30 wziąłem się za zmiany
oto efekt
Bardzo dobrzePaskol pisze:Obsada:
4 szt yellow 1 samiec 3 samiczki
Na pewno da się rozróżnić, ale to też dobrzePaskol pisze:5 szt red red 2 samce(1 na bank 2 nie jestem pewien) 3 samiczki
Nie mam pojęcia co to za rybki?Paskol pisze:5 szt blue nie wiem 2 mają takie mało widoczne pręgi na ciele a 3 pozostałe nie
Wiadomo, ale jak któryś nie stoi "na baczność" w rogu akwa to nie jest źlePaskol pisze:4 szt demon nie wiem jak rozpoznać
Bardzo dobrze nie jest, ale lepiej tak niż na odwrótPaskol pisze:5 szt rdzawe 3 samce 2 samiczki
Nie jest to dobry kompan dla całej reszty...Ja bym tego gatunku się pozbyłPaskol pisze:4 auratusy 1 samiec 3 samiczki (były 4 ale 1 padła) zauważyłem, że samiczki czasem się gonią
Jak pozbędziesz się Auratusów, to poczekaj, ze dwa tygodnie. Po to aby się wyjaśniło czy coś umiera czy też nie.Paskol pisze:Jakie jeszcze mogę dokupić, żeby było weselej. Doradzcie cośIle max moge mieć pysiów przy tej filtracji.
Proszę Cię, nawet błagam....Nie zadawaj takich pytańPaskol pisze:venustus=crabro ?
Jakie konkretnie trzy rybcie? Skoro Paskol pyta się czy venustus=crabroKODI pisze: Jeżeli masz względny spokój ,dodał bym ze 3 ryby i koniec .Będzie tłoczno ,pozbądź się venustusa
Może nie więcej, ale postaraj sie o innePaskol pisze:wiecej kamieni jeszcze mam dac ?.
Ja też mam baniak na piętrzePaskol pisze: Akwa mam na pietrze i nie chce ladowac duzego ciezaru dodatkowymi kamieniami.