A kamoli miałem po szczyt i nic nie zdychało

potwierdzam

Moderator: Opiekun_Forum
Dostrzegam w tej wypowiedzi przezorność, troskę, rozwagę,Paskol pisze:wiecej kamieni jeszcze mam dac ? Akwa mam na pietrze i nie chce ladowac duzego ciezaru dodatkowymi kamieniami.
Bo niektórym się wydaje, że jak pyszczak z Malawii, w dodatku Mbuna, to już reszta jest nie ważna, co najwyżej mało ważna. I jakoś to będzie. Pewnie że będzie, ale warto zrobić tak aby podopiecznym było jak najlepiej.Paskol pisze:tak doradzil mi gosc na gieldzie od ktorego kupilem ryby...
Daję radęPaskol pisze:Na razie chyba 1501 daje rade.
Zanim rozwinie się temat, powiedz proszę czym spowodowana jest tak duża chęć powiększenia obsady?Paskol pisze:No odpukać na razie jest wszystko okiDołożyłem kamoli kryjówki porobione. Jakie pysie mógłbym dolożyć jeszcze ?
Chce, żeby było widać, że coś pływa i jest kolorowobynio67 pisze:Zanim rozwinie się temat, powiedz proszę czym spowodowana jest tak duża chęć powiększenia obsady?Paskol pisze:No odpukać na razie jest wszystko okiDołożyłem kamoli kryjówki porobione. Jakie pysie mógłbym dolożyć jeszcze ?
Venustus ma około 10 cm, ale problem w tym, że ja nie jestem z Częstochowy.KODI pisze:Jaki duży jest Twój venustusMoże się znajdzie chętny