Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
Wiem wiem, całość baniaka pięknie się prezentuje i oczy cieszy, niemniej jednak ostatnia zdobycz szczególnie mi się spodobałaBzZzYkU pisze:KODI nie tylko tą rybkę rewelacyjna ma, bo pływa u niego całe akwarium tych jakże pięknych ryb Afrykańskich
Jeśli chodzi Ci o Sciaenochromis Fryeri Iceberg - zdjęcie nie ukazuje jeszcze całości... Na żywo to jest na prawde kozakjaszczur pisze:Kodi - rewelacyjną rybkę upolowałeś - gratuluję
Na boso teżkradek pisze:Na żywo to jest na prawde kozak)
A ja niestety mogę teraz uruchomić tylko wyobraźnięadamon pisze:Kodi nakręcił film
Z tym się zgodzę nawet nie widząc. Bo wyobraźnia przywraca sympatyczne, niezapomniane spotkanie u Kodiego z ubiegłego roku. Wówczas ja po kilku browarach miałem lekko "pogięte pory" które spowalniały i utrudniały mi ruchy w sprawnym powrocie do domu.adamon pisze:wow trochę ci ręka chodzi ale baniak extra
Bynio widzę, że masz tak samo ciężką pracę jak jabynio67 pisze:Akurat jestem teraz w pracy na dyżurku nocnym i z dziką ochotą poobserwował bym na filmiku co też sie dzieje w [450L] Afrykańskie Hand made by KODI.
Ale niestety sprzęt firmowy nie "pociągnie" niczego z youtube itp.Więc muszę obejść się smakiem, do jutrzejszego powrotu do domu.
;)Tak to już jest, że ktoś musi harować, żeby spać mógł ktoś.adamon pisze: Bynio widzę, że masz tak samo ciężką pracę jak ja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()