I bardzo słusznie, pogoń glona raz a robrze

Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
I bardzo słusznie, pogoń glona raz a robrze
Wielka szkoda, cóż się stało że uległ zniszczeniu? Zdjęca jak zawsze bardzo ładne, ale i "obiekty" wdzięczne do fotografowania. No i środowisko przednie.adamon pisze:Ostatnie zdjęcia tego aparatu- uległ zniszczeniu
Kiedyś miałem też taką cudaczną pielęgnicę pawiooką jak Twoja paleta z fotki... wyskoczyła mi z akwarium przy porządkach jak nie było pokrywy i pacnęła na płasko na kafelki :/ Myślałem, że już po niej bo nie dawała znaku życia ale po wrzuceniu do akwarium i kilku godzinach odzyskała zdolność pływania - twardzieladamon pisze:
bynio67 pisze: Najbardziej podoba mi się ta po prawej stronie na wskazanym przeze mnie zdjęciu.
Jeżeli podoba mi się taka po której widać chorobę, oznacza to że moja ogólna wiedza nt. Paletek jest równa zeru. :oops: Czuje wyraźnie że zaczerwieniłem się od pasa po czubek głowy, nie wyłączając pleców... :oops:adamon pisze: A ryba którą pokazałeś jest akurat chora, widać wyraźnie jej pasy stresowe
Dzięki Marsz...MarSz pisze:niektóre z tych fotek możesz śmiało podesłać byniowi do jego tematu ze zdjęciami
oobynio67 pisze:Dzięki Marsz...MarSz pisze:niektóre z tych fotek możesz śmiało podesłać byniowi do jego tematu ze zdjęciamiJeśli Adam wyśle mi kilka zdjęć, (czyli wyrazi na nie zgodę), będzie mi bardzo miło wykorzystać je w temacie "zdjęcie tygodnia".
No sorki ale chyba przeoczyłem - a tak szukałem ;(MarSz pisze:No właśnie - wyślij Zbyszkowi najładniejsze wg Ciebie a on jako jedyny niezwisły sędzia wybierze i oceni
A zdjęcie tygodnia - nie mów, że przeoczyłeś.
adamon pisze: tylko którenie mam pojęcia
i co to jest temat tygodnia ??
MarSz pisze:A zdjęcie tygodnia - nie mów, że przeoczyłeś.
Dzięki dla Was obydwu za chęci i pomoc w rozkręceniu tematu.adamon pisze:PS aaaa - Zdjęcia ryb akwariowych - to czytałem