Sosin, takie tam....
Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
- MarSz
- Użytkownik
Re: Sosin, takie tam....
Dziś miałem okazję zobaczyć baniaki na osobiście - na żywo o wiele lepiej się prezentują.
W górym fajny gąszcz a w dolnym gałązki robią fajny efekt.
W obu rośłiny tak dobrze rozrośnięte, że nie ma wrażenia sztuczności - fajne baniaki.
W górym fajny gąszcz a w dolnym gałązki robią fajny efekt.
W obu rośłiny tak dobrze rozrośnięte, że nie ma wrażenia sztuczności - fajne baniaki.
hehe dziękster za miłą opinie:)
robie co moge:)hehe
- bynio67
- Założyciel
No to Sosin pokaż co ostatnio robisz w takie tam....? Bez tego nie da się abyś znów mógł powiedzećSosin pisze:hehe dziękster za miłą opinie:)
Sosin pisze:dziękster za miłą opinie
- florida_blue
- Wolontariusz Aqua Jura
zaś dziękster
:D:D:D:D

- bynio67
- Założyciel
Hmmm, może uda Ci się wprosić do Sosina boMarSz pisze:Dziś miałem okazję zobaczyć baniaki na osobiście - na żywo o wiele lepiej się prezentują.
ale nie wiem co, a chciałbym się dowiedzieć czySosin pisze: robie co moge:)hehe
jeszcze tam pływają? Czy tak jak Sosin planował posłużyły jako pokarm dla brodaczyków?Sosin pisze: neonki i krewecie
- MarSz
- Użytkownik
Jak ten byłem - dość dawno temu, to widziałem konstrukcje pod zbiornik o długości chyba minimum 2m.(jak nie więcej).
Może właśnie nad tym sosin ostatnio pracuje bo wyglądało to ambitnie i zbiornik będzie pokaźny jak już będzie gotowy.
Może właśnie nad tym sosin ostatnio pracuje bo wyglądało to ambitnie i zbiornik będzie pokaźny jak już będzie gotowy.
siemandero :)jak mówisz :)bedzie zbiorniczek 200x70x70 dla dużych drapieżników z Am. południowej i przedewszystkim dla rybek z rodziny potamotrygon :)a konkretnie Potamotrygon histrix:) narazie prace staneły;/z braku kasiury na zbiorniczek ale mam nadzieje ze jak tylkouda mi sie cos wyskubac i uruchomic cudenko to napewno sie pochwale efektem moich ciezkich prac:)
- MarSz
- Użytkownik
ooo - czyli płaszczki - no to będzie pierwsze chyba (na moją wiedzę) akwarium z takimu rybskami w okolicy.
A w toni co będzie? Arowany czy coś innego?
Zapowiada się maga bańka - działaj więc powoli ale systematycznie do celu.
A z mojej strony - fajnie jakbyś wstawił wątek na forum - pokazując choćby prace nad przygotowaniem zbiornika (może się komuś przyda) - choćbyś na razie miał pokazać tylko stelaż drewniany, który widziałem ostatnio i napisać o nim parę słów.
Z czasem dodałbyś kolejne etapy - powstałaby swego typu fotorelacja (mimo iż rozłożona w czasie) z zakładania takiego zbiornika, który jakby nie było jest dosyć oryginalny i nie jest zbyt popularny więc na pewno byłoby to ciekawe.
A w toni co będzie? Arowany czy coś innego?
Zapowiada się maga bańka - działaj więc powoli ale systematycznie do celu.
A z mojej strony - fajnie jakbyś wstawił wątek na forum - pokazując choćby prace nad przygotowaniem zbiornika (może się komuś przyda) - choćbyś na razie miał pokazać tylko stelaż drewniany, który widziałem ostatnio i napisać o nim parę słów.
Z czasem dodałbyś kolejne etapy - powstałaby swego typu fotorelacja (mimo iż rozłożona w czasie) z zakładania takiego zbiornika, który jakby nie było jest dosyć oryginalny i nie jest zbyt popularny więc na pewno byłoby to ciekawe.
Też byłbym za tym, ciekawie by się oglądało powstawanie takiego zbiornika, kolejne etapy jego tworzenia. 

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- Ancistrus dolichopterus
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
jeśli chodzi o duży baniaczek to jak będe mieć troche czasu to coś wstawie ,póki co na razie nie ma tego za duzo....;/a na razie cos z życia moich baniaczków:)
dodano 23 maja 2013, 11:03 :
dodano 23 maja 2013, 11:04 :
dodano 23 maja 2013, 11:06 :
dodano 23 maja 2013, 11:07 :
dodano 23 maja 2013, 11:08 :
dodano 23 maja 2013, 11:03 :
dodano 23 maja 2013, 11:04 :
dodano 23 maja 2013, 11:06 :
dodano 23 maja 2013, 11:07 :
dodano 23 maja 2013, 11:08 :
- bynio67
- Założyciel
"Dobra ręka" = piękno, obfitość i dorodność plonów. Oh, gdyby taki urodzaj był na szczaw...Poseł Stefan Niesiołowski uważa że problem niedożywionych, głodnych dzieci nie istnieje. Bowiem on w dzieciństwie jadł szczaw i zawsze był najedzony. Ale czy wszędzie jest go na tyle dużo aby wystarczyło dla wszystkich?
A tak na serio...Szczerze, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, zazdoszczę flory.
A tak na serio...Szczerze, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, zazdoszczę flory.
- Big daddy
- Administrator
Jeśli "nowy nabytek"się przymjmie zgłoszę się do Ciebie 
Szkiełko prezentuje się okazale, i to ten typ akwarium które najbardziej przypada mi do gustu

Szkiełko prezentuje się okazale, i to ten typ akwarium które najbardziej przypada mi do gustu
Ciesze się że wam się podoba :)jak pogostemon się rozrośnie to jak najbardziej nadwyżki będą na wydaniu:)
Baniak ładny roślinki też zieloniutkie
Aż miło popatrzeć .

Może jakaś aktualka regału?
Jakieś zmiany nastąpiły?
Jakieś zmiany nastąpiły?
Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda