Urodzinowe spotkanie Aqua Forum Częstochowa
Moderatorzy: Opiekun_Forum, admin_tech
- Administracja
- Administrator
- Kontakt:
Urodzinowe spotkanie Aqua Forum Częstochowa
Witajcie, w związku z tym, że nasze forum niedługo skończy roczek, niezmiernie nam miło zaprosić na VII spotkanie akwarystyczne Aqua Forum Częstochowa.
Spotkanie odbędzie się w piątek 15. listopada w lokalu Szafa Gra, (Al. NMP. 37 - w bramie).
Nie przypadkowo odbędzie się ono akurat w ten dzień. Jest to bowiem dzień pojawienia się naszego forum w sieci, było to właśnie 15 listopada 2012 r. Mieliśmy do wyboru dwie daty, 10 listopada (dzień założenia forum i domeny) oraz właśnie 15 listopada-kiedy to afczwa.com ujawniła się internautom.
Staramy się to rocznicowe spotkanie zorganizować tak, aby odpowiednio uczcić to bardzo ważne dla nas wydarzenie.
Tak więc jest to już siódme spotkanie - (jak wiadomo - siódemka to szczęśliwa liczba) - w dodatku roczek afczwa.com - z tego powodu przewidujemy dodatkowe atrakcje dla osób obecnych na spotkaniu.
Podczas spotkania odbędzie się konkurs z wiedzy akwarystycznej.
Całość ma mieć formę zabawy, co nie oznacza ze nie będzie liczyła się wiedza (jednak nawet osoby mniej doświadczone nie powinny się obawiać - poziom pytań będzie zróżnicowany tak by każdy mógł uczestniczyć w zabawie).
W konkursie będą mogli wziąć udział użytkownicy forum z wyłączeniem administracji.
Jak to będzie wyglądało w szczegółach? Dowiecie się na miejscu.
Teraz jednak możemy zdradzić, że za pierwsze trzy miejsca przewidziane są atrakcyjne nagrody w postaci zestawów pokarmów ufundowanych przez głównego sponsora konkursu - firmę .
Ponadto osoba, która zajmie pierwsze miejsce otrzyma dodatkową nagrodę - zestaw testów w postaci walizki ufundowany przez firmę .
Jednak to nie wszystko - by dać szansę osobom, którym nie powiedzie się w konkursie wiedzy akwarystycznej dodatkowo wśród wszystkich pozostałych uczestników konkursu zostanie przeprowadzone losowanie nagrody -niespodzianki - możemy zdradzić tylko, że jest równie atrakcyjna jak nagroda główna.
Nagrody w konkursie
Zwycięzca
Pozostałe dwie nagrody
Tak więc serdecznie zapraszamy i na spotkanie i do udziału w konkursie.
Polecamy, gdyż nagrody są na prawdę atrakcyjne i wartościowe, a jak widać szansa jest nawet dla osób z mniejszą wiedzą akwarystyczną.
Zatem piątek 15 listopada godzina 18:00 zapraszamy Was drodzy użytkownicy oraz Wasze drugie połowy, osoby towarzyszące, przyjaciół jeśli tylko będą mieli ochotę nas poznać. Ślijcie wici niech się dzieje...
Prośba do Was o potwierdzanie przybycia, pozwoli to nam lepiej zorganizować cała imprezę i pomoże w planowaniu.
Spotkanie odbędzie się w piątek 15. listopada w lokalu Szafa Gra, (Al. NMP. 37 - w bramie).
Nie przypadkowo odbędzie się ono akurat w ten dzień. Jest to bowiem dzień pojawienia się naszego forum w sieci, było to właśnie 15 listopada 2012 r. Mieliśmy do wyboru dwie daty, 10 listopada (dzień założenia forum i domeny) oraz właśnie 15 listopada-kiedy to afczwa.com ujawniła się internautom.
Staramy się to rocznicowe spotkanie zorganizować tak, aby odpowiednio uczcić to bardzo ważne dla nas wydarzenie.
Tak więc jest to już siódme spotkanie - (jak wiadomo - siódemka to szczęśliwa liczba) - w dodatku roczek afczwa.com - z tego powodu przewidujemy dodatkowe atrakcje dla osób obecnych na spotkaniu.
Podczas spotkania odbędzie się konkurs z wiedzy akwarystycznej.
Całość ma mieć formę zabawy, co nie oznacza ze nie będzie liczyła się wiedza (jednak nawet osoby mniej doświadczone nie powinny się obawiać - poziom pytań będzie zróżnicowany tak by każdy mógł uczestniczyć w zabawie).
W konkursie będą mogli wziąć udział użytkownicy forum z wyłączeniem administracji.
Jak to będzie wyglądało w szczegółach? Dowiecie się na miejscu.
Teraz jednak możemy zdradzić, że za pierwsze trzy miejsca przewidziane są atrakcyjne nagrody w postaci zestawów pokarmów ufundowanych przez głównego sponsora konkursu - firmę .
Ponadto osoba, która zajmie pierwsze miejsce otrzyma dodatkową nagrodę - zestaw testów w postaci walizki ufundowany przez firmę .
Jednak to nie wszystko - by dać szansę osobom, którym nie powiedzie się w konkursie wiedzy akwarystycznej dodatkowo wśród wszystkich pozostałych uczestników konkursu zostanie przeprowadzone losowanie nagrody -niespodzianki - możemy zdradzić tylko, że jest równie atrakcyjna jak nagroda główna.
Nagrody w konkursie
Zwycięzca
Pozostałe dwie nagrody
Tak więc serdecznie zapraszamy i na spotkanie i do udziału w konkursie.
Polecamy, gdyż nagrody są na prawdę atrakcyjne i wartościowe, a jak widać szansa jest nawet dla osób z mniejszą wiedzą akwarystyczną.
Zatem piątek 15 listopada godzina 18:00 zapraszamy Was drodzy użytkownicy oraz Wasze drugie połowy, osoby towarzyszące, przyjaciół jeśli tylko będą mieli ochotę nas poznać. Ślijcie wici niech się dzieje...
Prośba do Was o potwierdzanie przybycia, pozwoli to nam lepiej zorganizować cała imprezę i pomoże w planowaniu.
Wszystkim dogodzić się nie da, ale wszystkich wkurzyć to już żaden problem....
Forum tworzą ludzie ,spróbujmy ich nie zawieść...
Administracja Aqua Jura
Forum tworzą ludzie ,spróbujmy ich nie zawieść...
Administracja Aqua Jura
- KODI
- Założyciel
- Kontakt:
Re: Urodzinowe spotkanie Aqua Forum Częstochowa
Ja postaram się być
Od siebie tylko napiszę, że zapraszamy także osoby z poza Częstochowy
Myślę, że nocleg się zorganizuje

Od siebie tylko napiszę, że zapraszamy także osoby z poza Częstochowy

Myślę, że nocleg się zorganizuje

KODI aquajura.pl
507L + 200L - Aqua Salsus II
20L- KODI-zumi
507L + 200L - Aqua Salsus II
20L- KODI-zumi
- Big daddy
- Administrator
A ja się nie postaram, poprostu będę jak zawsze!
Zapraszam od siebie wszystkich których już poznałem oraz tych których chciałbym poznać
Zapraszam od siebie wszystkich których już poznałem oraz tych których chciałbym poznać

To ja wpadnę na symboliczną kawę 

"Wielkość człowieka polega na jego świadomości bycia małym" - "Myśli" Blaise Pascal
Z nami(mną i moją połowicą) jeszcze nie wiadomo, tak to jest, że piątek pod kątem dnia "wyjściowego" średnio odpowiada... Będę się deklarował w przyszłym tygodniu bliżej daty roczku.
18l - Silent Hill (26 listopad 2011)
20l - barman, rak marmurkowy (3 listopad 2012)-(27 kwiecień 2014)
56l - Soft Asylum (24 wrzesień 2013)-(8 grudzień 2015)
52l - At The Crossroads (17 listopad 2016)
- LaSorciere
- Wolontariusz Aqua Jura
A my będziemy! 

Ignorantka, Sarkastyczna, Zakochana w ironii i czarnym humorze
- BzZzYkU
- Wolontariusz Aqua Jura
To i ja wpadne z moja ukochaną 

Tanganika 160l:
-N.Brichardi
-J. Transcriptus
-exL. Multifasciatus
-exL. Ocellatus blue
Kamil-605269402
GG-12023545
-N.Brichardi
-J. Transcriptus
-exL. Multifasciatus
-exL. Ocellatus blue
Kamil-605269402
GG-12023545
Big daddy pisze:A ja się nie postaram, poprostu będę jak zawsze!
nic dodać, nic ująć
Zapraszamy
- MarSz
- Użytkownik
A ja się postaram by być - jak nigdyBig daddy pisze:A ja się nie postaram, poprostu będę jak zawsze!

- Big daddy
- Administrator
Rozwiązanie jest bardzo proste :jaszczur pisze:Z nami(mną i moją połowicą) jeszcze nie wiadomo, tak to jest, że piątek pod kątem dnia "wyjściowego" średnio odpowiada... Będę się deklarował w przyszłym tygodniu bliżej daty roczku.
To co masz zrobić jutro zrób dzisiaj...
W ten oto magiczny sposób zyskasz jeden dzien i piątek bedzie sobotą, a tym samy dniem"wyjsciowym"
Proste prawda?
Niestety Przemku tu akurat chodzi o inną sprawę niż praca czy zmęczenie po niej i inne powody z d....Big daddy pisze:Rozwiązanie jest bardzo proste :jaszczur pisze:Z nami(mną i moją połowicą) jeszcze nie wiadomo, tak to jest, że piątek pod kątem dnia "wyjściowego" średnio odpowiada... Będę się deklarował w przyszłym tygodniu bliżej daty roczku.
To co masz zrobić jutro zrób dzisiaj...
W ten oto magiczny sposób zyskasz jeden dzien i piątek bedzie sobotą, a tym samy dniem"wyjsciowym"
Proste prawda?
Nie będę wdawał się jednak w szczegóły bo to nie jest odpowiednie miejsce. Zobaczymy jak się sprawy potoczą...
Jak nas nie będzie to mam nadzieję, że będzie Was na tyle dużo aby naszej nieobecności nie było wyraźnie brak.
18l - Silent Hill (26 listopad 2011)
- Tomaszewski
- Wolontariusz Aqua Jura
To ja również postaram się wpaść a co mi tam 

- Big daddy
- Administrator
Re: Odp: Urodzinowe spotkanie Aqua Forum Częstochowa
Super!
Wysłane z tapofonu za pomocą tapatalk 2
Wysłane z tapofonu za pomocą tapatalk 2
- adrian0707
- Założyciel