Zapraszam do wypowiedzi

Właśnie to miałem na myśli sugerując nieśmiało w "Czarnej Dziurze", gdy padały propozycje nazwy. Kołek i Red też o tym wspomnieli powyżej. Klub czyli ne tylko ludzi o tym samym hobby, ale także zespół, kolektyw, który dba o wizerunek. Merytoryka jak najbardziej, różnice poglądów, spory to przecież norma, standard...KODI pisze:Popieram Red
Teraz sam się wypowiem .Uważam ,że AFCZWA to już jest klub i mogą należeć do niego wszyscy ,którzy będa mieli chęć i będą się trzymać panujących tu zasad.
Wcale się nie denerwuję, zaznaczyłam, że jest to luźny temat. Większość i tak podejmie decyzję więc i tak i tak jest dobrze. Nie chcę wam mieszać czy cokolwiek robić przeciw forum (w końcu sama jestem użytkownikiem). Wypowiedzi są różne widzę i nie mam do nikogo pretensji czy nawet za złe za powiedzenie NIE mojemu pomysłowi. Liczę się z tym że nie wszystko co wymyślę spotka się z wcieleniem w życie. Także jeśli odczuliście, że się wkurzyłam czy coś w tym stylu to od razu mówię nieBig daddy pisze: Kamyczku nie denerwuj się przypadkiem ani nie obrażaj na to że do twojego pomysłu nie wszyscy są przekonani ale prawda jest taka że nie miałby się kto takim klubem zająć kilka dni temu napisałem post w moderatorowni z pomysłem na komunikacje na forum i oprócz jednego kolegi nikt nie napisał ani słowa a trzeba było poświęcić trzy minuty więc tym bardziej ciężko będzie na chętnych do założenia klubu.
Pozdrawiam