Dziś dotarła szafka mała aktualizacja ,szkoda,że mój aparat mocno przekłamuje na żywo bardzo mi się podoba:

Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
Na początek (to zakładam, że jeszcze nie masz ryb) to wal maksymalną dawkę.officer pisze: Jaką dawkę na początek proponujesz?
Nie,właśnie za pincete z logo ADA nigdy bym tyle nie dał ,pinceta jak i nożyczki podwójnie zagięte kupione u www.trzmiel.com.Co do górek i nie równości to tak jak mówię,aparat słabo to ujął największa górka jest w prawym tylnym rogu z największym mantenem,ogólnie dno jest całe ,nierówne i pofałdowane -podoba mi się gdy potem zarasta heniem i widać te wszystkie nierównosći.MarSz pisze:Kubeczkiem 10cm spokojnie obsadzisz taki baniak.
Ważne by podłoże miało drobną gratulacje i byś miał wygodną pincete (mam tylko nadzieję, że nie wydałeś fortuny na jakąś z logo ADA - równie dobre za 10zl można kupić w sklepie ze sprzętem medycznym, jak również nożyczki o różnym kształcie, które będą potem potrzebne do pielęgnacji heńka).
Taki hardscape aż sure prosi o usypianie podłoża w górkę w rogu z największym kamieniem. Chyba że masz na to jakiś inny plan?