Krewetki
-
- Wolontariusz Aqua Jura
Krewetki
W związku z drastycznyn obniżeniem populacji krewetek w moim pseudo krewetkaeium zapytuję się czy ktoś nie ma na zbyciu krewetek najlepiej popularnych Red Cherry. W pewnym momencie przestały mi się rozmnażać. Odebrałbym na wystawie w piątek lub niedzielę. Co do należności myślę, że się dogadamy. Nie myślę o jakiś rasowcach tylko zwykłych redkach. Tych rasowych raczej bym nie utrzymał ze względu na brak dokładnych testów.
Tomek
Re: Krewetki
Mnie np. z redkami się nie udało, za to Crystale od Marsza już dwa lata z powodzeniem się trzymają. Testów nie używam. Podłoże Benibachi plus woda demineralizowana i wyciąg z ketapangu Tropicalowy plus suszone liście ketapangu (1 na tygodnie) i wszystko hula.tomek62 pisze: Nie myślę o jakiś rasowcach tylko zwykłych redkach. Tych rasowych raczej bym nie utrzymał ze względu na brak dokładnych testów.
"Wielkość człowieka polega na jego świadomości bycia małym" - "Myśli" Blaise Pascal
-
- Wolontariusz Aqua Jura
U mnie redki śmigały aż miło. Po 40 szt. miesięcznie znajomym dawałem. Do czasu. Myślę że trzeba krew wymieszać.
Tomek
Spróbuj z Crystalami, u mnie lepiej się utrzymują jak redki.
-
- Wolontariusz Aqua Jura
To może inaczej. Przyjmę lub kupię w rozsądnej cenie krewetki. Odbiorę na wystawie w piątek lub niedzielę. Czekam na propozycję.
Tomek
- skorpionka123
- Wolontariusz Aqua Jura
mam krewetki - ile sztuk chcesz ?
-
- Wolontariusz Aqua Jura
Przepraszam, że tak puźno odpisuję ale bułem poza zasięgiem i wogóle temat wyleciał mi z głowy. Jeśli temat jest dalej aktualny to zosta mi swój numer telefonu na priv albo na mój tel. 667820358. Wieczorem zadzwonię.skorpionka123 pisze:mam krewetki - ile sztuk chcesz ?
Tomek
- Yetimen
- Wolontariusz Aqua Jura
chyba do mnie do Myszkowa masz bliżej
wpadnij to ci dam trochę 

Prawie robi dużą różnice...