Szklanka 240.
Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
-
- Wolontariusz Aqua Jura
Re: Szklanka 240.
Witam. Akwarium kwitnie w pizytywnym tego słowa znaczeniu. Pięknevte skalary.
Tomek
Małe zmiany i kilka fotek. Roślinność ma się rozrosnąć.
Zaczynają się zmiany.
Moja ulubiona rośłina to właśnie mech jawajski potem są żabienice i kulki gałęzatka. Dodaję jeszcze światła i zobaczę co się stanie.
Anubiasa masz w tragicznym stanie, nie boisz się dodawać więcej światła? Glony Ci wykończą rośliny. Daj rośliną coś zjeść.
Pozdrawiam
Arek
Arek
Jeść dostają. Światło jakie dodam to tylko 1 tubka led biała ciepła-zimna mieszanka. Miałam miejsce po nocnym oświetleniu . Będzie świecić na razie około 6 godzin pozostałe 11.
Anubias się kuruje. Był o niebo gorszy. Już dodałam moczarki , nurzańce i pistie na szybkie rośnięcie.
Anubias się kuruje. Był o niebo gorszy. Już dodałam moczarki , nurzańce i pistie na szybkie rośnięcie.
Moje szkiełko dzisiaj. Jedno jest z przed przycinki.
Tak jest dzisiaj. Po małych zmianach.
Moje szkiełko po kilku zmianach oświetlenia . Rozrosło się...............
Szklaneczka daje znać o sobie. Jest przed dzień sporego serwisu sprzętowego. Jak wam się podoba po prawie 3,5 roku od zalania.
- florida_blue
- Wolontariusz Aqua Jura
Zarosniete dość mocno . Mam pytanie, dlaczego masz roślinę w koszyczku po lewej? Skalary wypasione 
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Skalary są już od dawna............. Roślinka w koszyczku mam owszem kilka.... takich...... Miałam dość wkopywania non stop gdyż zbrojniki ciągle się nimi opikowały. Ale tam jest dobra włuknina i roślinki się rozrastają.