mikroskop
mikroskop
gdzie w Częstochowie kupię mikroskop ?
- adamon
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: mikroskop
Eendriu w Lidlu ostatnio był 
polecany na forach paletkowych

adamon pisze:Eendriu w Lidlu ostatnio był
nie ma

====== dodano 20 gru 2012, 17:00 : ======
nie w każdym lidlu jest ale znalazłemEndriu pisze:adamon pisze:Eendriu w Lidlu ostatnio był
nie ma
oto efekty http://youtu.be/nVwzESZO11s
.
- Załączniki
-
- 2012_12_20_17_25_23_406.jpg (34.21 KiB) Przejrzano 4389 razy
-
- 2012_12_20_17_25_38_921.jpg (34.67 KiB) Przejrzano 4389 razy
-
- 2012_12_20_17_25_56_125.jpg (35.19 KiB) Przejrzano 4389 razy
Endriu ostatnio widziałem w lidlu, ale niestety w Lublińcu, pogadaj z Marszem jak coś.
Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- Ancistrus dolichopterus
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- MarSz
- Użytkownik
Może sam byłbym zainteresowany ale nie wiedziałem o tym bo zakupów unikam jak tylko mogę więc nigdy nie jestem na bieżąco.
A jakie one mają możliwości? Nie podejrzewam, że profesjonalne ale czy totalna zabawka dla dziecka czy coś czym da się już coś zobaczyć? No i najważniejsze jak wygląda kwestia zrobienia zdjęcia temu co się zobaczy bo w moim przypadku to byłby mi potrzebny raczej do identyfikacji mchów bym w sprawach wątpliwych mógł zrobić dobrą fotkę bo w przypadku niektórych mchów dopiero na poziomie komórkowym można coś powiedzieć.
W sobotę może dam radę zajrzeć do Lidla w Lublińcu top zobaczę czy jeszcze mają.
A jakie one mają możliwości? Nie podejrzewam, że profesjonalne ale czy totalna zabawka dla dziecka czy coś czym da się już coś zobaczyć? No i najważniejsze jak wygląda kwestia zrobienia zdjęcia temu co się zobaczy bo w moim przypadku to byłby mi potrzebny raczej do identyfikacji mchów bym w sprawach wątpliwych mógł zrobić dobrą fotkę bo w przypadku niektórych mchów dopiero na poziomie komórkowym można coś powiedzieć.
W sobotę może dam radę zajrzeć do Lidla w Lublińcu top zobaczę czy jeszcze mają.
Z tego co pamiętam to jest to brilux, tak chyba się nazywa, sprzęt polecany był na jednym z forów paletkowych. Myślę, że się nada.
Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- sonik
- Użytkownik
Jeśli ktoś jest jeszcze zainteresowany mikroskopem brilux, dziś widziałam go w lidlu ...w Opolu ;-) Będę tam za tydzień, więc mogę go przywieź, gdy będzie ktoś chętny.
dzięki za info. ale u nas w Lidlu są dostępnesonik pisze:Jeśli ktoś jest jeszcze zainteresowany mikroskopem brilux, dziś widziałam go w lidlu ...w Opolu ;-) Będę tam za tydzień, więc mogę go przywieź, gdy będzie ktoś chętny.