filtracja - kubełek eheim2228
oświetlenie - 3x36W
ryby:
otoski, amanki,kirysy panda, neon czarny, neon czerwony,
rośliny:
zielone, nazwy ciężkie do zapamiętania

Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
postaram się dodać inne zdjęcieKODI pisze:Baniak ma możliwościPodaj jeszcze wymiary i jak byś mógł załącz fotę w szerszym nieco formacie
Bo ta nie przedstawia całej okazałości
bynio67 pisze:No, no. Gdy zarośnie, zapowiada się bardzo interesujący zbiornik.Trochę słabo widoczne jest tło. Dlatego pytam z czego zostało wykonane?
dokładnie papier dekoracyjny ,pomarszczony dość mocnoBig daddy pisze:Nomnie również zaintrygowało to pomarszczony papier?
Daj no więcej fotków
nie nie zapomniał zachwaścić tylko połamałem jak łapałem alunokary(mordercy)KODI pisze:Daro zapomniał zachaścić prawej strony ,aby zakryć rury![]()
Jak pisał Red .setka neona by wyglądała zarąbiście ,najlepiej simulansa
za tydzień dwa T5 2x80 więc powinno dać radęRed pisze:Po prawej stronie widzę coś małego czerwonolistnego. Nie chciałbym być pesymistą ale przy tym oświetleniu może nie dać rady.
simulans niestety może zginąć wizualnie w tym ogromie. U mnie są i czerwone i simulansy ale czerwone bardziej się rzucają w oczy.
A może tak tęczanki niebieskie co prawda biotop inny ale małe stadko fajnie by się prezentowało
Pisałem zachaścićdaro240 pisze: nie nie zapomniał zachwaścić tylko połamałem jak łapałem alunokary(mordercy)
tak wyłowiłem bo mi wszystko mordowałyKODI pisze:Pisałem zachaścićdaro240 pisze: nie nie zapomniał zachwaścić tylko połamałem jak łapałem alunokary(mordercy)
Czyli chaszcz przed rurą
![]()
Wyławiałeś aulonocary![]()