Jak już wiecie jestem Kamil i mam 18l. Moja przygoda z akwarystyka zaczęła się w styczniu 8 lat temu. Pierw była kula 8l i w niej bojownik, następnie kupiłem akwarium 54l. Na początku była akwarium bo fajnie kolorowo. Dopiero 2 lata temu zrozumiałem na czym polega akwarystyka i się tak zaczęło. Raczej było to ogólnogatunkowe akwarium. Niedawno dopiero postanowił stworzyć sobie Tanganike (zaraziłem się od bynia67) i to przyczyniło się do kupna 160l bańki. A teraz coś o sobie.
Jestem uczniem technikum, Technicznych Zakładów Naukowych o profilu budownictwo (jeśli potrzebujecie pomocy w remoncie mieszkania itp. śmiało piszcie, z chęcią pomogę) Jestem zazwyczaj ugodowy i spokojny lecz potrafię wybuchnąć (przykładem jest rozmowa na czfa.pl), lecz zdarza się to bardzo rzadko. Lubię bardzo żużel, to drugie moje zamiłowanie. Kiedyś szalałem trochę na BMX (sporty extremalne), lecz choroba biodra zabroniła tego. Cenie u ludzi szczerość i spokój wewnętrzny oraz opanowanie.

To tak pokrótce trochę o mnie. W tej chwili oddałem się cały swojej pasji czyli akwarystyce.

Liczę na długo trwałą i owocną współprace.